La riquesa de la terra, el clima, el sòl i l'aigua alimenta les arrels d'una terra que ens proporciona fruits de màxima qualitat. L'objectiu del Consell Regulador és controlar que aquest nivell de qualitat es conservi en tot el procés d'elaboració per assegurar un oli verge extra únic i exquisit.

La qualitat final de l'oli està sobretot condicionada per la recol·lecció, la molturació, i el maneig que es fa del conreu. Per això des del Consell Regulador es realitzen controls molt estrictes durant tot el procés d'elaboració, a més d'anàlisis fisicoquímics posteriors per assegurar que aquest compleixi els paràmetres especificats pel reglament. Finalment un grup d'experts tasta el resultat per comprovar la valoració organolèptica.

Tots els olis que han superat les proves de qualitat es comercialitzen amb la contraetiqueta de la D.O.P, Baix Ebre - Montsià, distintiu que serveix com a garantia de qualitat per al consumidor.
Logo denominació d'origen protegida Logo del Departament d'Agricultua, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya Logo del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural Logo de la diputació de Tarragona Logo de Terres de l'Ebre
© D.O.P. Oli del Baix Ebre i Montsià | Ctra. Raval de Crist, s/n | Tortosa | Tel. 977 58 12 12 |  info@acobem.com |  nota legal